Избор на врвни AI алатки

Револуционерно ниво на иноваци, креативност и едукација


КРЕАТИВА:

Firefly е генеративен AI систем создаден од Adobe. Дизајниран да се интегрира со апликациите Creative Cloud на Adobe. Adobe

Иновативни анимации, алатка која автоматски анимира, осветлува и компонира CG карактери.

Запознајте го Леонардо AI  Создадете гејмерски ликови, алатки, пејсажи, реалистични слики или пиксел арт .

Midjourney е генеративна програма  во која можете да генерирате фотографии, арт слики, форми и експериментални дизајни. Алатка која генерира текст во слика.

Платформа на која може да дизајнирате или да соработувате со други дизајнери во 3D.   Креирајте и соработувајте во реално време.

RunwayML нуди иновативни решенија кои комбинираат АI и креативност, овозможувајќи им на уметниците и дизајнерите да произведуваат прекрасни и уникатни креации.

Подигнете го вашиот креативен израз на нови височини

Повеќе видови на добри алатки чистење слики, генерирање…..итн

Алатка за видео уредување. Автоматска транскрипција на видео и аудио содржина и гласовен клон.


ИГРИ

Искуси ја уметноста во гејмингот

Оживувајте ги игрите со AI NPC

Направете уникатни и стилски конзистентни игри


ВЕБСТРАНИ:

Револуција во веб развојот! Неверојатни функционалности. Aвтоматско оптимизирање на содржината. Автоматско одржување на веб страната. Интегрирана аналитика и SEO.


ЕДУКАЦИЈА:

Серија бесплатни онлајн курсеви

Унапредување на AI –  едукација 

Replicate ви овозможува да извршувате модели за машинско учење со неколку линии код, без да треба да разберете како функционира машинското учење.

Една од трите најбрзорастечки платформи во светот 


РАЗГОВОР-ЧАТ: 

Вашиот интелигентен партнер за секоја тема СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ:

Најлесен начин да управувате и да ги развивате вашите социјални канали. Моќен иновативен софтвер за управување со социјалните медиуми


ПРОДАЖБА И ДИСТРИБУЦИЈ: 

Најлесен начин да продавате дизајни, фотографии, видеа и уметност преку Интернет!  дистрибуција до сите платформи: Shutterstock, Adobe Stock, Freepik, Alamy ……ОТВОРЕН КОД:

Модели со отворен код

Нова генерација на отворен код

Модели со отворен код ДИЗАЈН:

Зголемувач на слики

Векторизација на слики 

UX/UI Design tool

Alatka за да ги претворите едноставните потези на четката во реални пејзажни слики.

PromeAI има моќни асистенти за дизајн управувани од вештачка интелигенција

Генеративна алатка 


АУДИО:

Одлична алатка за аудио обработка, чистење на секакви шумови и обновување на стари снимки 

Одстранувач на вокали или извлечете вокал, придружба и разни инструменти од кое било аудио и видео


БИЗНИС: 

Се за бизнис. Сакате да започнете бизнис или да го развиет вашиот, анализи, стратегии,…..итн


ОСТАНАТО:

Генерирање на глас, текст во говор

Најдобар AI писател за Блогови, Реклами,Опис на артикли, Инстаграм, Социјални Мрежи , SEO оптиматизирани  текстови.

Лесна автоматизација,  маркетинг

Бидете попродуктивни на работа и во вашиот секојдневен живот со најдобрите инструкции за вештачка интелигенција 

 Текст во говор – едноставно, моќно! Огромна библиотека на гласови

Креирајте и комуницирајте со аватари што зборуваат