Истражувачите на Мајкрософт го презентираа CoDi Composable Diffusion (CoDi) е претставена од проектот i-Code на Microsoft, кој […]
Што значи виртуелната проба на Google за иднината на модата Google ја претстави новата виртуелна функција за […]
AI и Big Data Expo е настан кој ги привлекува најнапредните компании, истражувачи и стручњаци од целиот […]
aicreativa-mk-dizajn-kreativnost-inovacii-aik
Добредојдовте на веб-страницата каде што се среќаваат уметноста и иновациите,  Предани сме на создавање извонредни и креативни […]