Categories:

AI и Big Data Expo е настан кој ги привлекува најнапредните компании, истражувачи и стручњаци од целиот свет. Експертите во оваа област имаат можност да го споделат своето знаење и искуство преку презентации, панелни дискусии и интерактивни работилници. Овие сесии обезбедуваат платформа за размена на идеи и нови начини на мислење, што ја стимулира иновацијата и развојот на нови решенија. Преку овие интеракции, учесниците стекнуваат вредни практични знаења кои можат да ги применат во своите организации и проекти.

Истражување на најновите трендови и технологии:

AI и Big Data Expo ја претставува идеалната платформа за истражување на најновите трендови и технологии во областа на AI и Big Data. Компаниите изложуваат свои најнови производи, решенија и иновации, претставувајќи ги најдобрите практики и можности за внесување на иновации во различни индустрии. Од развој на автономни возила и разумни домови до прогнозирање на трендови и разбирање на корисничките навики, AI и Big Data Expo претставува богат извор на новости и влијателни идеи.


Најдобри таблети за графички дизајн – иновации