Enjoy The Music ! Александар Ордев е македонски продуцент кој темелно ги познава модуларните аналогни синтисајзери и […]
Што е промт инжинерство Промпт инжинерството (или инженерство на јазични модели) е вештина која ви овозможува да […]
Инспирација и изразување на уметноста преку перфектно доработени AI креации со дизајнерски вештини Невообичаениот наш свет е […]
Новите курсеви за обука на NVIDIA ги опремуваат организациите да ја искористат моќта на овие најсовремени технологии. […]
radinski art, logos recordings
Бесплатни ресурси за графички дизајн Бесплатни слики со добра резолуција Pexels Што се однесува до бесплатните страници […]
Нашата цел е да ја демистифицираме AI Elements of AI е серија бесплатни онлајн курсеви создадени од […]
Истражувачите на Мајкрософт го презентираа CoDi Composable Diffusion (CoDi) е претставена од проектот i-Code на Microsoft, кој […]
Научете како да дизајнирате во 3D за кратко време користејќи Spline!Spline е лесна за употреба, наменета e […]
radinski art aik design logos recordings
Нови визии, симбиоза помеѓу уметност и технологија Спектар на нови дизајни со АИК. Во нашиот дизајнерски процес […]
Што значи виртуелната проба на Google за иднината на модата Google ја претстави новата виртуелна функција за […]