Што е промт инжинерство Промпт инжинерството (или инженерство на јазични модели) е вештина која ви овозможува да […]
Инспирација и изразување на уметноста преку перфектно доработени AI креации со дизајнерски вештини Невообичаениот наш свет е […]
Новите курсеви за обука на NVIDIA ги опремуваат организациите да ја искористат моќта на овие најсовремени технологии. […]
Нашата цел е да ја демистифицираме AI Elements of AI е серија бесплатни онлајн курсеви создадени од […]
Истражувачите на Мајкрософт го презентираа CoDi Composable Diffusion (CoDi) е претставена од проектот i-Code на Microsoft, кој […]
Научете како да дизајнирате во 3D за кратко време користејќи Spline!Spline е лесна за употреба, наменета e […]
Што значи виртуелната проба на Google за иднината на модата Google ја претстави новата виртуелна функција за […]
AI и Big Data Expo е настан кој ги привлекува најнапредните компании, истражувачи и стручњаци од целиот […]
Ова е курс за микроучење на воведно ниво, чија цел е да објасни што е Generative AI, […]
aik design aicreativa.mk
Предводена од напредокот на технологијата, вештачката интелигенција (AI) во последно време станува клучна компонента во бизнисот и […]