Од технолошки иновации до креативни идеи, нашата веб страница го гради мостот помеѓу можното и остварливото. Место каде што идеите се материјализираат, иновациите стануваат реалност, а креативноста наоѓа свој начин да нè внесе во иднината.

Enjoy The Music ! Александар Ордев е македонски продуцент кој темелно ги познава модуларните аналогни синтисајзери и е креативен со […]
Што е промт инжинерство Промпт инжинерството (или инженерство на јазични модели) е вештина која ви овозможува да комуницирате со големи […]
Инспирација и изразување на уметноста преку перфектно доработени AI креации со дизајнерски вештини Невообичаениот наш свет е место каде што […]
Новите курсеви за обука на NVIDIA ги опремуваат организациите да ја искористат моќта на овие најсовремени технологии. За да растат […]
radinski art, logos recordings
Бесплатни ресурси за графички дизајн Бесплатни слики со добра резолуција Pexels Што се однесува до бесплатните страници за фотографии, мислиме […]
Нашата цел е да ја демистифицираме AI Elements of AI е серија бесплатни онлајн курсеви создадени од MinnaLearn и Универзитетот […]
Истражувачите на Мајкрософт го презентираа CoDi Composable Diffusion (CoDi) е претставена од проектот i-Code на Microsoft, кој има за цел […]
Научете како да дизајнирате во 3D за кратко време користејќи Spline!Spline е лесна за употреба, наменета e за секој дизајнер […]
radinski art aik design logos recordings
Нови визии, симбиоза помеѓу уметност и технологија Спектар на нови дизајни со АИК. Во нашиот дизајнерски процес влегуваат најсовремени алатки […]
Што значи виртуелната проба на Google за иднината на модата Google ја претстави новата виртуелна функција за проба која им […]
AI и Big Data Expo е настан кој ги привлекува најнапредните компании, истражувачи и стручњаци од целиот свет. Експертите во […]
Ова е курс за микроучење на воведно ниво, чија цел е да објасни што е Generative AI, како се користи […]
aik design aicreativa.mk
Предводена од напредокот на технологијата, вештачката интелигенција (AI) во последно време станува клучна компонента во бизнисот и нашето секојдневно општество. […]
Веб развојот секогаш бил изазовен и комплексен процес. Но со појавата на 10Web AI ја добиваме новата ера на автоматизација […]
Кога станува збор за визуелна креативност, Midjourney AI генераторот на фотографии е вистинско волшебство. Со неговата иновативна технологија на изработка […]
Изборот на совршена алтернатива на ChatGPT за вашите потреби за создавање содржина е како класична загатка во обидот да се […]
Во последните неколку години, вештачката интелигенција направи впечатлив напредок. Со текот на годините таа претставува значаен дел од современото технолошко […]
aicreativa-mk-dizajn-kreativnost-inovacii-aik
Добредојдовте на веб-страницата каде што се среќаваат уметноста и иновациите,  Предани сме на создавање извонредни и креативни визуелни решенија со […]